Met korting inschrijven voor de Spinozadag bij de ASK

Inschrijven voor de Spinozadag die de Amsterdamse Spinoza Kring op zondagmiddag 22 november a.s in Paradiso organiseert met als thema "Spinoza en de Liefde", is vandaag bij de ASK opengesteld. Ik had al eerder gemeld dat Paradiso op 3 oktober de kaartverkoop via Ticket Service Nederland had opengesteld, maar een kaart kopen via dat ticketbureau kost bijna €5 afhandelingskosten. Inschrijven bij ASK geeft daarentegen een korting van €2. Bij elkaar toch een flink verschil.

Ik heb mij vandaag dus ingeschreven via het inschrijfformulier dat op de website van ASK is geplaatst. Daar ook meer informatie over programma, biografieën van de sprekers e.d.

Reacties

Dag Stan, de mogelijkheid om via Ticket Service Nederland kaartjes voor de Spinozadag 2009 te kopen, was abusievelijk geopend. Kort nadien is die mogelijkheid weer gesloten. Er kunnen dus kaartjes gekocht worden aan de kassa (op de dag zelf). Bij reserveren wordt € 2 korting verleend.

Ik blijk als eerste een reservering voor de Spinozadag geplaatst te hebben, zo vernam ik van de secretaris van de ASK. Dat geeft wel aan hoe vooraanstaand dit weblog is... in het speuren naar en bijhouden van spinozana - van zaken aangaande Spinoza.