Morgenavond 8 april: Henri Krop te gast in Studio Erasmus

Studio Erasmus is de maandelijkse talkshow van de Erasmus Universiteit  in samenwerking met Rotterdamse Schouwburg, over wetenschap, actualiteit en ondernemerschap. Deze maand, dinsdag 8 april, vertelt EUR-filosoof Henri Krop over zijn nieuwe boek Spinoza. Een paradoxale icoon van Nederland. 

Waarom blijft de Zeventiende-eeuwse filosoof ons zo fascineren? In Studio Erasmus zal Henri Krop het hebben over de aantrekkingskracht van de filosoof, wiskundige, politiek denker en lenzenslijper.

Di 8 april | 20.30 – 21.45 uur (inloop met livemuziek vanaf 20.00 uur)| Foyer Rotterdamse Schouwburg| Toegang gratis, reserveren mogelijk via http://www.sgerasmus.nl/  [dáár is deze informatie nog niet te vinden maar wel hier Cf.]

 

Reacties

Dag Stan,

Ik ben al druk aan het lezen (nu blz 253) en ik moet zeggen, zeer tot mijn genoegen, wat mij betreft een mooi en uitvoerig overzicht van de receptie van Spinoza in ons eigen land.

Bovendien is het mooi gebonden en een uitgebreid notenapparaat. Vooralsnog niet echt kritiek, eerst alles maar eens lezen en in laten werken.

Gr,

Rene

Ook prof. dr. Wiep van Bunge zal aan het gesprek deelnemen, zo blijkt uit de website sgerasmus dat inmiddels wél de informatie geeft die er gisteren nog ontbrak.