Ondernemers kunnen zich met Spinoza op hun ondernemersethiek bezinnen

 

Aan de Hogeschool van Amsterdam worden door FLOOR, het Debat- en activiteitencentrum van de HvA, drie workshops gegeven over Ondernemerschap en Spinoza. Ze worden gegeven door Hein van Joolen, Sander Cok en Martin Haring; Ditte de Graaff is Organizer of Ondernemerschap en Spinoza. De eerste was 10 februari, de volgende zullen zijn op 17 febr. en 2 maart 2016.

Met gebruikmaking van de cover van Miriam van Reijen’s Spinoza in bedrijf worden de workshops op de website van de Hogeschool van Amsterdam gepresenteerd.

“Jan Hein van Joolen heeft meer dan 29 jaar ervaring in de financiële wereld én is bewonderaar van de filosoof Spinoza en hij heeft daar zelf een gedachtegang ontwikkelt [sic] in relatie tot ondernemerschap die hij graag wil delen met de nieuwe generatie ondernemers.” [Cf.]

De tweede filosofieworkshop wordt geleid door Sander Cok. Na jaren ervaring in de financiële sector heeft hij besloten om zijn passie te volgen en filosofie te studeren. [cf.]

De derde filosofieworkshop zal dan wel geleid worden door Martin Haring [maar die wordt nog niet vermeld op de betreffende pagina, cf.].