Spinazie Spinoza - Theatergroep Siberia

Al eerder had ik blogs over het door Theatergroep Siberia gespeelde kindertoneel Spinazie Spinoza [zie blog van 16 sept.]

Gisteren (en vandaag nóg eens] werd een zgn. "voorbeschouwing van Spinazie Spinoza (jeugdtheater 6+)" op YouTube geplaatst, die een beeld van het stuk geeft.

  

Spinazie Spinoza is geïnspireerd op het leven van Benedictus de Spinoza. Zoon van Portugese immigranten, geboren in Nederland. Zijn levensloop wordt verteld door een jonge volgeling (gespeeld door Fahd Larhzaoui,
ook bekend van de kinderserie Huisje Boompje Beestje), die de gedachtegang van de wonderlijke filosoof even vaak wel als niet kan volgen.

Spinazie Spinoza is filosofisch en speels muziektheater over
vriendschap, talent en de kracht van gedachten.

Regie: Jolanda Spoel
Spel: Fahd Larhzaoui, Tom Luchies en Yorick Zwart

Zie voor de speellijst bij Theatergroep Siberia

[Zie hier op YouTube]

en hier van Vimeo

Spinazie Spinoza Lied from Theatergroep Siberia on Vimeo.

Over Spinazie Spinoza from Theatergroep Siberia on Vimeo.

Reacties

Beste meneer Verdult,

u kunt de voorbeschouwing inderdaad 2 keer op You Tube vinden. 1x door onszelf geplaatst en 1x door Stichting Beeldrecensies. Vandaar dat u hem twee keer kan vinden op YouTube. Zou u interesse hebben om een keer de voorstelling bij te komen wonen? U bent van harte welkom! U kunt mij een email sturen en dan leg ik een vrijkaart voor u klaar.

Groeten,
Nicole Bettonviel

Beste Nicolle,
Zeer bedankt voor dit aanbod. Ik heb al vaker naar de speellijst gekeken, maar ik moet er telkens zo ver voor reizen, dat ik nog niet tot een keuze gekomen ben.
Maar als jullie in het Denlontheater in Maastricht komen spelen, kom ik zeker kijken. Zelf m'n kaartje betalen is geen probleem, maar bedankt voor het aardige aanbod.