Blogse stopt: einde van spinoza.blogse.nl

U heeft het een hele poos zonder nieuwe blogs moeten doen: ik was wegens ernstige ziekte (waarover het m.i. geen zin heeft hier uit te wijden) niet in staat te typen, te mailen en te bloggen. Ik vrees dan ook dat ik vele bezoekers ben kwijtgeraakt. Voor hen die deze maand nog eens kijken of spinoza.blogse weer actief is, heb ik een vevelende mededeling. 

Net nu ik enigszins ben opgeknapt en van plan ben geleidelijkaan (zelfs vanuit het ziekenhuis) het werken aan dit Spinozablog weer op te pakken, lees ik de volgende mededeling van de provider van Blogse:

BELANGRIJKE MEDEDELING!!!

Beste bezoeker/gebruiker, Blogse.nl zal per 1 juli 2017 ophouden te bestaan. De grote hoeveelheden spam en de verantwoordelijkheden en tijd die het meebrengt om een platform als Blogse.nl te laten draaien kunnen niet meer worden opgebracht. Helaas, maar waar. Tot 1 juli 2017 heb je dus nog de tijd om je weblog over te zetten naar een andere provider.

_____________________________________________________________

Binnenkort zal ik u laten weten of en hoe ik verderga met een ander Spinozablog, maar vooral hoe de duizenden blogs die ik in de voorbije tien jaar schreef, behouden kunnen blijven. Ik ga mijn best doen om de blogs op internet beschikbaar te houden. Ik hoop nog in een volgend blog hier meer over te kunnen zeggen.

Nu volsta ik met deze mededeling. 

Reacties

Dat is geen prettig nieuws.
Ik heb de afgelopen weken elke dag wel even
gekeken of er iets nieuws op blogse.nl
te zien was. Daarbij kwam ook nog eens het nieuws
m.b.t. de Vereniging Het Spinozahuis
Ik hoop op uw spoedig herstel en wens u
het allerbeste toe.

Heel veel succes en sterkte met je doorstart van je leven en blog.

Beste Stan,
Bijzonder spijtig dat je moet stoppen. Bijzonder veel dank voor je mooie blogs. Veel sterkte in de komende tijd. Wellicht kan je in komende tijd in een rustiger tempo toch nog van je laten horen. Ik hoop dat je bestaande blogs in enigerlei vorm op internet behouden blijven. Nogmaals veel dank.
Adrie

Allereerst van harte beterschap gewenst! Ik had al zoiets begrepen via je mail. Ik mag toch hopen dat Blogse.nl zijn klanten fatsoenlijk ondersteunt bij behoud en overdracht van data?

Een spoedig en volledig herstel toegewenst!
Hartelijk dank voor deze jarenlange, onuitputtelijke bron van informatie. Ik zal uw blog erg missen!

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
a2baa7
Onthoud mijn gegevens!