'Soup & Circle' - supervisie voor professionals gebaseerd op Spinoza!

Saskia Teppema liet mij via de email weten dat er nog plaats is in de door haar op 24 april en 22 mei georganiseerde workshops 'Soup & Circle' in Hilversum. Als ik dan zie hoe er op de website van haar coachingorganisatie naar het laatste boek van Miriam van Reijen en naar dit ("interessante") Spinoza-weblog wordt verwezen, kan ik uiteraard een blog-melding niet achterwege laten. We lezen:

"De Circles zijn geïnspireerd op het gedachtegoed van o.a. Baruch de Spinoza. Zijn visie op de mens en hoe wij gelukkig kunnen leven in ‘waarheid’ is een eyeopener. De theorie spreekt onmiddellijk tot de verbeelding en de toepassing ervan is een opstap naar een andere, actieve en ‘leidende’ levensstijl. Binnen de Circle kun je oefenen met de gereedschapkist die ontwikkeld is door Diederik Wolsak en die in lijn ligt met de ideeën van Spinoza. De gereedschapskist bestaat uit o.a. met het ‘Zesstappen model’ van Choose Again. In de Circle kun je bevrijdende nieuwe keuzes maken.

Er kunnen maximaal 12 mensen deelnemen. Kosten: vrijwillige bijdrage na afloop.

‘We are all teachers and students’, is een van de motto’s van dit werk. Dit maakt de Circle tot een veilige omgeving. Meer weten? Bel ons en neem een kijkje op de site van www.choose-again.com. Literatuur o.a.: Spinoza in Bedrijf, van dr. Miriam van Reijen. Interessante website en blogs over Spinoza: http://spinoza.blogse.nl/

[Zie ook hier op haar website onder 'supervisie']