Henri Kropís boek over Spinoza in Nederland komt wat later

Zojuist verneem ik van betrouwbare bron dat Bert Bakker bij navraag heeft laten weten dat de studie van Henri Krop over Spinoza in de Nederlanden (zie blog) niet in januari 2013 maar pas in mei 2013 zal verschijnen en dat de intekenprijs geldt tot drie maanden na verschijnen. Ik was al aan 't vlassen op de komst in januari, maar we moeten dus nog wat meer geduld beoefenen. Vandaag mag de roep weerklinken: "hij komt, hij komt, hij komt die goede..."

Henri Krop: Spinoza. Een paradoxale icoon van Nederland. Bert Bakker, jan. 2013. Intekenprijs €49,95 daarna €59,95. Omslag Tessa van der Waals. Gebonden, ca. 600 blz. ISBN 9789035138711

Reacties

Alsof ik er een voorgevoel van had... Ik heb iemand die een cursus bij Henri Krop loopt, laten vragen hoe het met de voortgang van de voorbereiding en productie van zijn boek gaat. Ik verneem nu dat het de bedoeling is dat het september zal verschijnen. Maar er wordt ook nog een subsidiegever gezocht, hetgeen niet zo makkelijk gaat. Dus het kan best eind van het jaar worden. We moeten dus nog flink geduld beoefenen, maar dan zullen we ook wel iets bijzonders krijgen, verwacht ik. Ik zie er verlangend naar uit.