Colloquium Spinoza Mx

Op 21 en 22 november 2017 orgniseert de Círculo de Estudios Spinozianos [cf. blog] z'n eerste colloquium over de Ethica onder de titel Spinoza Mx [cf.]

'Mx' staat kennelijk voor Mexico. 

Op het affiche een opvallende cartoon van Spinoza.

 

[gereconstrueerd; wie de maker is wordt niet vermeld]

 

Zie de tweet die Wim Klever vijf dagen geleden naar de organisatoren van dit colloquium meende te moeten zenden. Sollicitatie naar een keynote?

Reacties

Dank je, Stan, dat je door de link naar mijn tweet van enkele dagen geleden, je lezer heb uitgenodigd kennis te nemen van mijn (!) Spinoza. De daarin opgenomen fb-pagina accentueert punten die ook in Zuid-Amerika ndere aandacht verdienen. Ik solliciteer niet naar een verdere uitnodiging: vorig jasr afgeslagen; er ligt er nog een naar Valparaiso (Chili). Maar ik was gewoon enthousiast over het a.s. gebeuren in Mexico city op zo'n rijke Azteken-grond, waar ik al eens eerder kennis mee makte. En de titel 'Spinoza MX' sprak me bijzonder aan. Hoewel er van A'dam een directe vlucht naar Mexico is, zou ik een tecket dasrvoor toch niet aanvaarden, omdat mijn lieve vrouw haar oude man daaat niet meer zou tiestaan.

"Sollicitatie naar een keynote?" was inderdaad een beetje flauw. Jouw reactie deze keer nuchter, zakelijk en duidelijk.